EEN OPVALLENDE BEURSSTAND

START HIER

 

Van pop-up-wand en rollup tot complete beursstand.

Een beursdeelname is een hele uitdaging: gaan we groot, gaan we hoog, houden we het bescheiden, schreeuwt onze stand voor aandacht of eerder toch maar onderkoeld en subtiel, ontvangen we mensen of tonen we vooral onze goederen, éénmalig of herbruikbaar… ? Dat allemaal in een compact transporteerbaar pakket met vloer, lichten, wanden, electriciteit, … . De magische formule: val op de juiste wijze op en straal het juiste imago uit. Doe je dat met een pop-up-wand, een stand met systeemwanden, een modulaire stand voor verschillende opstellingen of een volledige houten beursstand op maat is niet belangrijk. Het juiste resultaat bij de juiste mensen bekomen, is wat telt.
Vegas, met ervaring in standenbouw in België, Duitsland, Nederland en Frankrijk, kan daarbij helpen.

BEURSSTAND OP MAAT

Voor toolgiganten Bahco en Snap-on mag het wat meer zijn op de Paris Air Show in Le Bourget, Parijs. Bekijk het volledige beursproject.


BEURSSTAND MET SYSTEEMWANDEN

Als het snel moet gaan, beschikken we over afgewerkte systeemwanden die we in verschillende opstellingen kunnen toepassen, compleet met bergruimte en evt. glazen deuren. Bekijk het volledige beursproject.


EEN MODULAIRE BEURSSTAND

Wat als je lokale beurzen aandoet, soms groot, soms klein, soms breed, soms lang? Bekijk het voledige beursproject.


EXPO EN TENTOONSTELLING

(Her)monteerbare aluminium frames met doeken. Eens gedemonteerd is het een compact en relatief licht pakket. Bekijk het volledinge project.


BEURSSTAND ALS TOONZAAL

HERKENBAARHEID! Daar, het eerste doel bij een beursdeelname. Beurzen zijn druk, er komen heel veel indrukken af op de bezoekers. Waar mag je op hopen dat de passant mee naar huis neemt? Bekijk het volledige beursproject.


POP-UP WANDEN
EN ROLL-UPS

Een beursdeelname is een hele uitdaging: gaan we groot, gaan we hoog of houden we het bescheiden? Bekijk enkele gerealiseerde projecten.


Ook een beursstand van vegas, mail:

design@vegasreclame.com