BINNEN OPVALLEN

START HIER

 

Binnenreclame en Office-Branding geven stijl aan je wanden

Office-branding is niet langer voor de happy few in Silicon Valley. Er is trouwens geen enkele reden waarom ook jouw bedrijf niet van de voordelen van binnenreclame zou genieten, want stijl hoeft niet duur te zijn. Het is gewoon een keuze. Met office-branding laat je je kantoren spreken.

.. en niet te vergeten: met raambelettering geef je je ramen ook een extra dimensie. Ga je voor louter decoratief of eerder voor informatief, met freesletters, textielframes, zelfklevende folie, fotobehang en raamfolie geef je een nieuwe en stralende inhoud aan je wanden en ramen.

Wat is binnenreclame of office-branding? Welke mogelijkheden zijn er?

Office-branding betekent dat je gebruikt maakt van opvallende of subtiele binnenreclame-technieken om van je kantoren een communicatietool te maken. De boodschap kies je zelf. Wil je inspireren? Informeren? Of misschien zelfs beide? Alles kan.

Gebruik raamfolies om je kantoor aan te kleden of privacy te creëren. Laat kantoorwanden een verhaal vertellen met wandbelettering, freesletters of zelfs een volledige wandbekleding. Of wat dacht je van een opvallende signalisatie in jouw huisstijl? Maak klanten wegwijs in je kantoor en benadruk jouw identiteit.

Waarom kiezen voor binnenreclame?

Waarom niet? Waarom zou je je huisstijl niet doortrekken in de aankleding van je kantoor? Wist je dat onderzoek uitwijst dat medewerkers meer betrokken en productiever zijn in een inspirerende omgeving?

Een opvallende muur die je verhaal vertelt dompelt medewerkers en bezoekers onder in jouw wereld, jouw merk, jouw bedrijf. En is dat niet waar je het voor doet? Dat het er bovendien ook nog eens bangelijk uitziet, is mooi meegenomen!

Waarom kiezen voor Vegas?

We gaan niet uitpakken met uitgekiende slogans. We willen ook niet pronken met eerdere realisaties. We inspireren je wel graag, zodat je een idee krijgt van wat jij in jouw bedrijf ook kan doen. Jouw verhaal, op jouw muur.

Vind je het tijd dat je merk écht straalt? Waar wacht je op? Geef je bedrijf het imago dat het verdient. Bel of mail ons, want binnen opvallen start hier.


Van FOTOBEHANG tot SIGNALISATIE:

STIJLVOLLE
FREESLETTERS

Niet enkel letters kunnen we uitfrezen, ook bedrijfslogo, illustraties of ‘placeholders’ – rechtstreeks op de muur gekleefd of stijlvol op een afstandsvoetje. Meer over freesletters en uitgefreesde vormen.


BINNENSIGNALISATIE
WIJST JE DE WEG

Een goede signalisatie is goed voor het humeur, want niets is zo frustrerend als je weg niet vinden. Een succesvolle signailsatie is (discreet) opvallend, duidelijk én mooi in lijn met je huisstijl. Standaard signalisatieborden, flexibele signs, belettering rechtstreeks op de gevel of deur… zoveel is mogelijk.
Laat je inspireren door creatieve signalisatie.


BELETTERING OP WANDEN OF RAAMPARTIJEN

In de wandelgangen worden het ook wel kleefletters of muurstickers genoemd. Heb je geen nood aan een wandvullende afbeelding, dan kan je met inspirerende teksten of kleurrijke afbeeldingen en motieven je wand tot leven brengen.
Bekijk de mogelijkheden van belettering en wandstickers.

EEN VOORKEUR VOOR FOTOBEHANG OF WANDDOEK?

Al gedacht aan de mogelijkheden van een naadloze afbeelding over de hele wand? Of een meer bescheiden wandbekleding, zoals een vervangbare peesdoek, opgespannen in een kader.
Bekijk alle opties voor wandbekleding.


RAAMFOLIES VOOR PRIVACY OF VOOR DE VEILIGHEID

Het meest gekend en geliefd is zandstraalfolie (of zandstraaleffect-folie), maar er is zoveel meer mogelijk: kleurrijke transparante folies, one-way-vision, printfolies en een combinatie van dit allemaal. Daarnaast heb je functionele folies, zoals spiegelfolie, zonwerend en UV-werende folie, en inbraakvertragende folies.
Klik hier voor meer inspirerende voorbeelden van glasfolies.


Niet blijven plakken op deze pagina, mail

design@vegasreclame.com