BUITEN OPVALLEN

START HIER

 

Gevelreclame en signalisatie leiden de weg naar binnen

Er is heel wat keuze om je bedrijfspand of winkelgevel in de kijker te zetten: van raamstickers en panelen over spandoeken tot verlichte doosletters. Heb je geen gevel? Ga dan voor een vrijstaande zuil of spandoekconstructie of banner. Of wat dacht je van reclame-renovatie: een moderne opfrisbeurt van je oude logo aan de wand, of een update naar lichtgevende letters?

WINKELGEVEL OF BEDRIJFSPAND?

De gevel van een winkelpand midden in een drukke winkelstraat of een industriewand van een een bedrijfspand in een KMO-zone? Elke situatie is anders, net zoals de omgeving en de vereisten van verschillende ondernemingen. Bij Vegas bekijken we altijd het geheel, we werken een voorstel op maat van behoeften, mogelijkheden en budget uit. Buitenreclame is de slimme combinatie van gevelbelettering, raamfolies, panelen, doosletters, lichtbakken, spandoeken, banners, vlaggen, zuilen, ledlijnen en zoveel meer.
Bekijk gerealiseerde projecten.


SPANDOEK OF BANNER?

Wisselende boodschappen vragen om een flexibel medium. Spandoeken zijn uitermate geschikt om je boodschap met regelmaat aan te passen. Niet enkel ‘loodgieterkaders’, maar ook klopkaders zonder zichtbare ophanging kleden je gevel hoogwaardig aan. Of ga enkele meters naar voor met een vrijstaande spandoekkader.
Bekijk gerealiseerde projecten.


LETTERS EN LOGO’S: DIRECT OF INDIRECT VERLICHT

Een naam als ‘Vegas’ verraadt onze voorliefde voor alles wat licht geeft: direct of indirect verlichte doosletters, lichtletters, lichtbakken, ledlijnen, … . Steek er een LED achter en je bedrijfsnaam straalt.
Bekijk gerealiseerde projecten.


SIGNALISATIE:
VEGAS MAAKT JE WEGWIJS

Je weg vinden op een groot industrieterrein kan frustrerend zijn. Een duidelijke signalisatie laat alles en iedereen in goede banen lopen, en zijn een extra gelegenheid om je merk veelvuldig in de kijker te zetten.
Bekijk gerealiseerde projecten.


RAAMFOLIE

De mogelijkheden van glasfolie zijn eindeloos: naar binnen inkijk verminderen en naar buiten uitstraling vergroten, zandstraal-effect, zonwerend, UV-werend, inbraakvertragend, of gewoon informatief of decoratief. Om nog maar te zwijgen van tijdelijke toepassingen zoals het aankondigen van acties, solden, eindejaarswensen… .
Bekijk gerealiseerde projecten.


RECLAMEZUIL:
STANDAARD OF MAG HET IETS MEER ZIJN?

Stevig verankerd in beton kondigt een reclamezuil je bedrijf vol trots aan. De postbode is helemaal tevreden als er een huisnummer op staat, leveranciers en klanten weten meteen waarheen. Met of zonder licht, recht of gebogen, een zuil of totem staat dag en nacht paraat.
Bekijk gerealiseerde projecten.


GEVELAANKLEDING MET PANELEN

Reclamepanelen zijn de eenvoudigste wijze om een gevel aan te kleden, al dan niet met verborgen ophanging of rechtstreeks gelijmd.
Bekijk gerealiseerde projecten.


Klaar om op te vallen met je zaak, mail:

design@vegasreclame.com