INSPIRATIE

START HIER…

Inspirerende voorbeelden
van opvallende branding tot totaalaanpak

De Vegas-missie is eenvoudig: iedereen zichtbaar én herkenbaar – want zo ontwikkel je een betrouwbaar imago.
De manieren om op te vallen zijn talrijk, en vaak eist een project zowel binnen-als buitenreclame. Het is dan ook logisch dat, voor ultieme en consistente herkenbaarheid, huisstijl of branding consequent wordt doorgevoerd in alle domeinen: binnen, buiten, onderweg en op beurzen of expo’s.
Laat je inspireren door onze aanpak.

TOTAALAANPAK

Rebranding Primagaz

’s Morgens vertrekken op kantoor om ’s avonds vast te stellen dat alles in een nieuwe huisstijl steekt. Een dagje Vegas op bezoek heeft aangename gevolgen, zowel buiten als binnen.


Vers gebakken gevelreclame

Een positieve uitstraling voor een bakker die nog veel meer te bieden heeft. Reclamebureaus vetrouwen op Vegas voor het uitvoeren van hun ontwerpen.


Een nieuwe stijl voor kantoren en bedrijfswagens

Creëer een inspirerende werkomgeving met optimistische wanddecoratie. Ook behoefte aan een teken aan de wand? Laat Vegas je helpen.

Binnen- en buitensignalisatie


Is het signalisatie? Is het officebranding? Of is het ‘serious fun’? Doe ideeën op voor uw eigen project en laat ons weten wat VEGAS voor jou kan realiseren.


Opgefriste gevelreclame

De verouderde gevelreclame werd vervangen door nieuwe panelen met belettering, een lichtkoof en verlichte doosletters. Bekijk het volledige VOOR en NA project en laat ons weten wat VEGAS voor jou kan realiseren.


Studentenrestaurant met stijl

Een nieuw gebouw met een opvallende en kleurrijke aankleding. Vegas: eerste hulp voor creatieve architecten en ontwerpers met kleurrijke dromen.


Gevel, signalisatie en voertuigen met een gouden ‘G’


Ervaring die je ziet

En die ervaring moet je laten zien, binnen, buiten, onderweg en op een beurs. Bekijk dit totaalproject en laat ons weten wat VEGAS voor jou kan realiseren.


Opvallen op de Paris Air Show

Hoe pak je een beursstand op de grote vliegtuigbeurzen in Frankrijk en Duitsland aan? Van ontwerp naar uitvoering, inspiratie voor jouw volgende beursdeelname.


Deco Liège in het nieuw

Na een grondige gevelrenovatie van 2 samengevoegde panden, was ook de gevelreclame aan vernieuwing toe.
Bekijk dit totaalproject en laat ons weten wat VEGAS voor jou kan realiseren.


Ben je klaar om binnen, buiten, onderweg of op een beurs op te vallen, bel of mail

+32 13 619 826 – info@vegasreclame.com