INSPIRATIE: TOTAALAANPAK

Studentenrestaurant met stijl

 

Op campus Gasthuisberg in Leuven bouwen KU-Leuven en het team 360 Architecten ondermeer een nieuw studentenrestaurant. Vegas wordt ingeschakeld om de originele en kleurrijke ontwerpen van bureau Bailleul in het interieur te plaatsen, met naadloze wandbekleding, zelfklevende signalisatie, wandbekleding in peesdoek, folie op meubilair, raamfolies en lichtreclame.. Als bonus steken we de schilders ook handje toe. Ontwerp: KUL/Bailleul.

WANDBEKLEDING

De optimistische en kleurrijke ontwerpen worden op een vrijstaande muur en een wand aan de bestelbalie naadloos gekleefd. De achterwand in de koffiehoek wordt ingepakt in een opgespannen peesdoek. Nieuwsgiering naar de mogelijkheden van wandbekleding? Je vind ze hier.

SIGNALISATIE

Alle striping op de vloer is geverfd, Vegas voorziet alle motieven als gekleefde mal zodat de schilders vlot en zonder zorgen aan de slag kunnen. Signalisatie op het inox keukenmubilair en op de betonnen wanden wordt gekleefd. Een aantal tafelbladen wordt voorzien van een aansluitende afbeelding, gelamineerd voor voedselveiligheid.

LICHTRECLAME

Alle raam-en deurprofielen zijn van goud/brons-kleurig aluminium. Dit materiaal en deze kleur worden doorgetrokken in de lichtreclame op de luifel boven de ingang, indirect verlichte doosletters. Een overzicht van de verschillende doosletters geeft een idee van de mogelijkheden.

RAAMFOLIE

Deze keer geen zandstraalfolie op ooghoogte om te verhinderen dat verstrooide studenten of nieuwsgierige bezoekers zich het hoofd stoten. De originele striping op de ramen, in dezelfde kleur als de raamprofielen, is een cardiogram dat over de gehele breedte van het gebouw loopt. Bekijk ons volledige raamfolie-assortiment.

ANDERE INSPIRERENDE PROJECTEN


Klopt je hart ook voor kleurrijke interieurbranding, bel of mail

+32 13 619 826 – info@vegasreclame.com