INSPIRATIE: BINNENBRANDING

Mezzo Hotel in een nieuw jasje

 

In Mezzo-hotel voelt de zakenman zich thuis: luxueuze kamers, conferentieruimtes, vergaderzalen, ontbijt-en lunchruimte, bistro en ingerichte kantoren. Sleep, work & meet, zoals ze zelf zeggen. Aan Vegas de vraag om de huisstijl in het centrale atrium te integreren. Ontwerp: Vegas/Venice.

BUITEN: ONTVANGST IN STIJL

De automatische check-in kioks, voor late bezoekers, wordt in stijl aangekleed: inox freesletters en toepassing van de huisstijl in folie.

BINNEN: KLASSEVOL ONTHAAL

Het logo op de ontvangstbalie en signalisatie van de functionele ruimtes worden uitgevoerd in freesletters met een inox toplaag.

PRIVACY EN SIGNALISATIE

Inkijk in de ramen van de kantoren, vergaderruimtes, ontbijtruimte en bistro op het gelijkvloers wordt beperkt door een combinatie van transparante folie en zandstraaleffect-folie. De lijn van de ramen wordt verder getrokken in de signalisatie op de deuren.

NIEUWE SIGNALISATIEZUIL

Het standaard infobordje in de hal wordt vervangen door een waardige zuil, een origineel ontwerp uitgevoerd in dezelfde materialen als elders toegepast in het atrium. De logo’s van de residerende bedrijven krijgen zo een prominente plaats. Ontwerp: Vegas/Venice.

ANDERE INSPIRERENDE PROJECTEN


Ontvang je klanten op kleurrijke wijze, mail:

design@vegasreclame.com