INSPIRATIE: TOTAALAANPAK

Een toonzaal die je ziet

 

De verhuis naar een nieuwe en goedgelegen locatie is niet voldoende. Wie gezien wil worden, moet aandacht trekken. In dit geval worden de vier zijden van het gebouw aangepakt met inox bannieren, panelen, lichtbak, verlichte doosletters, spandoeken, … . Aangezien we toch bezig zijn, passen we meteen ook het interieur aan met freesletters, infoborden en raamfolie. Raamprof trekt hun huisstijl consequent door in hun beursstand.

DOOSLETTERS, LICHTRECLAME, GEVELPANELEN, SPANDOEKEN, VOERTUIGBELETTERING, …

Waar beginnen we? De eerste aandachttrekker is hun logo als lichtbak, maar liefst 8 meter breed, in combinatie met indirect verlichte doosletters op de zijgevel, gericht naar aankomend verkeer. De voorzijde van het gebouw krijgt nuttige info op panelen, zoals de openingsuren. De hekken aan de achterzijde, gericht naar een drukke fietsroute langs het kanaal, krijgen een winddoorlatend mesh-spandoek. Een vrijstaande spandoekconstructie vergroot de zichtbare oppervlakte van het pand en dient voor promotionele aankondigingen. Een nieuwe zuil wordt gedeeld met twee andere bedrijven op het terrein.
De huisstijl wordt consequent doorgetrokken op het rollend materieel: het wagenpark van Raamprof wordt ook voorzien van logo en info.

BINNENBRANDING

Het logo en diverse huisstijlelementen komen terug in het interieur, als freesletters op de gevel of zandstraalfolie op de ramen.
De architecten van Buro-B zien de toonzaal als een museum, waar bezoekers op zes grote panelen worden geïnformeerd over alle opties in ramen, deuren en poorten. Vegas zorgt voor de layout en het bekleven van deze panelen.

OPVALLENDE BEURSSTAND

Meerdere malen per jaar gaat de Raamprof-toonzaal op reis. Vegas ontwerpt, produceert en plaatst een beursstand als verlengde van het hoofdkwartier. De huisstijl en sfeer van het interieur worden voor optimale herkenning doorgetrokken in het ontwerp.

ANDERE INSPIRERENDE PROJECTEN


Ook een greep uit reclame-assortiment nodig, mail

design@vegasreclame.com