BINNEN: SIGNALISATIE

Wegwijzers zetten je bezoekers op het juiste pad.

 

DECORATIEF WEGWIJS

Begrijp ons niet verkeerd, de standaard modulaire signalisatiesystemen doen het nog steeds goed, en plaatsen we met veel plezier. Voor wie wat meer wil in verdieping-aanduiding, liftbordjes, veiligheidssignalisatie, kantoornummers, deurnummers, WC-aanduiding, wegwijzers, vloerstickers en vloerbeschildering zijn er vele creatieve toepassingen, zoals rechtstreeks kleven op wand of deur, maatwerk-bordjes, freesletters en -cijfers, … . Alles in de huisstijl van het bedrijf en aangepast aan de architectuur.

In regie van het verantwoordelijke ontwerpbureau kleven we hun originele pictogrammen rechtstreeks op de betonnen wand. In de gangen worden aluminium panelen dwars op de deurstijl bevestigd.

De opvallende en kleurrijke architectuur wordt aangevuld met grote belettering op de verdiepingen. Kantoren krijgen op hun beurt een strakke nummering. Let ook op de originele zandstraal-band op het raam links.

ZICHTBAAR OP ELK NIVEAU

Er zijn vele mogelijkheden om bezoekers wegwijs te maken, zoals beschildering op de vloer adhv gekleefde verfmallen. De originele iconen van het ontwerpbureau kleven rechtstreeks op de de inox kastdeuren en betonnen structuur.
MEER INSPIRATIE VAN ALMA: KLIK HIER

MODULAIRE SIGNALISATIESYSTEMEN

Voor uitgebreide projecten vertrouwen architecten nog steeds op modulaire systemen. De bewegwijzering, veiligheidssignalisatie, vluchtplannen, pictogrammen worden uitgevoerd in aluminium of inox systeembordjes. Ook glas of kunsstof zijn mogelijk.

BUITENSIGNALISATIEwegwijzerbordjes op 1 centrale paal


wegwijzerbordjes tussen 2 paaltjes


signalisatiepaneel met digitale print
MEER INSPIRATIE VAN TRIDEUS: KLIK HIER

Voor originele pictogrammen en signalisatie -> -> -> mail

design@vegasreclame.com