BINNEN: FREESLETTERS

Breng reliëf aan op je kantoorwand met freesletters

 

STIJLVOL (EN) UITSTEKEND LOGO

Voelt je onvangstruimte, kantoorinterieur of winkelpand wat ‘plattekes’ aan, dan brengt Vegas diepte en reliëf aan met freesletters en uitgefreesde logo’s, vlak op de wand of op een afstandvoetje voor een luchtiger effect. Kleurrijke plexi is het meest gekozen materiaal, mogelijk afgetopt in een laag aluminium of geborstelde inox. Strakke letters volledig uit inox, aluminium of kunsstof zijn mogelijk. Zelfs hout sluiten we niet uit, alles wat je imago sterk doet stralen.

Stijlvolle zwarte plexi letters krijgen een luxueuze en klassevolle uitstraling met een toplaag in inox. Ontwerp: Vegas/Venice.
MEER INSPIRATIE VAN MEZZO HOTEL: KLIK HIER

ELK MATERIAAL IN ELKE VORM MOGELIJK

‘Wat dacht je van ons logo in hout’ stelde Norriq voor, ‘aangevuld met onze values op ronde houten panelen’. In hun vergaderruimte hangt een decoratieve wereldkaart met alle klanten op aangeduid, deze keer in kunststof. Alle freesvormen staan op witte afstandvoetjes. Ontwerp: Vegas/Venice.
MEER INSPIRATIE VAN NORRIQ: KLIK HIER

ANDERE GEREALISEERDE PROJECTENlogo in plexie freesletters met afstandsvoetjes op wand gemonteerd. Ontwerp: Di-Art/Vegas.


logo in plexie freesletters gekleefd op wand achter onthaalbalie


logo in plexie freesletters gecombineerd met beletteringsfolie

Geef je logo aan de wand diepgang, mail

design@vegasreclame.com