BINNEN: WANDBEKLEDING

Interieur met een duidelijke en positieve uitstraling.

 

BEPRINT BEHANG OF TEXTIELFRAME

Een wandvullende afbeelding ligt binnen ieders bereik en budget. Je kan opteren voor print op klassiek behang, zelfklevende folie of een naadloos doorlopend textielpapier. Hou je van afwisseling, bijvoorbeeld voor seizoensaanbiedingen, of is je ondergrond niet vlak, dan geeft een aluminium kader met opgespannen doek, ook wel textielframe genoemd, het beste resultaat. Zo’n kader kan op zich zelf een losse wand vormen.

B2B OF B2C? OFFICEBRANDING is altijd een goed idee

Drie voorbeelden van een naadloze afbeelding: op een wand waarin de houten deur en deurstijlenn in hetzelfde materiaal worden ingepakt, op een vrijstaande wand (ook de hoekjes om) en op een ruwe wand met een opgespannen doek. Ontwerp: bailleul.be.
MEER INSPIRATIE VAN ALMA: KLIK HIER

STIJLVOLLE UITSTRALING

Kaders met beprinte doeken geven een mooie en klassevolle uitstraling. Verandert een kantoor van functie, heeft de afbeelding een update nodig of wil je je uitzicht veranderen, dan zijn deze doeken snel en makkelijk te vervangen. Ontwerp: Norriq/Vegas/Venice.
MEER INSPIRATIE VAN NORRIQ: KLIK HIER

Mooie fotografie komt sterk tot uiting bij print op doek. De aluminium kaders zijn strak en dun; soms klein, soms van vloer tot plafond. Een uniforme stijl doorheen het gehele kantoor, en ook hier weer makkelijk aanpasbaar.
MEER INSPIRATIE VAN ORGAN RECOVERY SYSTEMS: KLIK HIER

ANDERE GEREALISEERDE PROJECTENdigitale printfolie voorzien van matte laminaat


digitale print op behangstof. Ontwerp: Di-Art/Vegas.


print op zelfklevend behang


print op zelfklevend behang

Laat je muren spreken, mail

design@vegasreclame.com