INSPIRATIE: RECLAME-RENOVATIE / VOOR & NA

Je ziet het meteen als VEGAS is geweest

"

Die vraag kreeg een tevreden winkelier(ster) te horen toen een nieuwe en tevreden klant afrekende. Ja, de winkel bestaat al een hele tijd, maar de oude reclame had duidelijk zijn beste tijd gehad. Nieuwe, frisse LED-letters met directe verlichting trokken nieuwe aandacht. Reclame is zo simpel, en buitenreclame nog veel meer: Opvallen!


"

Een vernieuwde gevelreclame trekt vernieuwde aandacht. Het ontwerpteam van Vegas zorgt meteen voor de juiste uitstraling van je bedrijf of winkel, met een combinatie van reclamepanelen, lichtreclame, freesletters, belettering, spandoeken en raamfolies. Met de juiste boodschap trek je de juiste klanten aan.

 

SNYERS ACCOUNTANTS REKENEN OP VEGAS

VOOR
De gevelreclame was verouderd en bovendien wou de klant meer eenheid creeëren tussen de gevelsteen rechts en het pleisterwerk links.

NA
Onze totaalaanpak: de LED-lijn over de volledige breedte van het pand en het aanbrengen van een band in zandstraalfolie zorgt onmiddellijk voor meer samenhang tussen de twee delen. Een strak paneel met frisse direct verlichte doosletters garandeert dat deze vernieuwde gevel ook ’s nachts zal opvallen. De actie-belettering op het raam is ook een ontwerp van VEGAS.

EEN GRONDIGE OPFRISBEURT VOOR DECO LIÈGE

VOOR
Twee met pleisterwerk gerenoveerde gevels, die samen één geheel zouden moeten vormen.

NA
Onze totaalaanpak: gevelpanelen met belettering zorgen voor een strak geheel, de lelijke ballustrade van het balkon wordt een blikvanger met grote doosletters. Een groot spandoek met klopkader – dus zonder elastiek, enkele logo’s in doosletters en raamfolies met print zorgen voor de rest van de gevelaankleding.

MOBITAL: TIJD VOOR EEN UPDATE

VOOR
Zowel de bestaande gevelpanelen als de lichtreclame waren verouderd en toe aan vervanging.

NA
Onze totaalaanpak: er werden nieuwe panelen met belettering over de bestaande constructie gebouwd, boven de ingang hebben we nieuwe verlichte doosletters gehangen. Om ’s nachts meer op te vallen werden er lichtkoven met LED-verlichting boven de gevelpanelen geplaatst.

EXCLUSIVE by REBECCA, HELEMAAL IN’T NIEUW

VOOR
De bestaande gevelreclame was niet voldoende om op te vallen in het drukke straatbeeld, bovendien moest de gevel op een stijlvolle manier ingekleed worden.

NA
Onze totaalaanpak: de oude lichtbak werd vervangen door een nieuw logo in strakke verlichte doosletters met LED en de bestaande neon kreeg een nazicht en werd opnieuw aangesloten. De versleten dwarsbanners zijn vervangen door nieuwe.

FOEDERER DFK REKENT OOK OP VEGAS

VOOR
Na een grondige renovatiebeurt rekende FoedererDFK op VEGAS voor de aankleding van de gevel.

NA
Wij voeren het ontwerp van de architect uit: sober en stijlvol, dwarsbanners en indirect verlichte doosletters zorgen voor de nodige stijlvolle aandacht.

ANDERE INSPIRERENDE PROJECTEN


Tijd voor een grondige gevelrenovatie met frisse reclame, mail

design@vegasreclame.com